GymBeam Rice Protein -
białko ryżowe - najwyższej jakości forma białka ryżowego jaką jest szybko i lekkostrawny
hydrolizat białka ryżu, nie zawierające glutenu, laktozy oraz wolne od GMO.
Białko ryżowe o bardzo niskiej zawartości cukru.
GymBeam Rice Protein: - wysokojakościowe funkcjonalne białko roślinne wytworzone z ryżu
- hydrolizat białka ryżu
- znikoma zawartość cukru
- nie zawiera laktozy, glutenu, GMO
- wspiera rozbudowę oraz ochronę masy mięśniowej
- pomaga zachować zdrowe kości
- dobrze smakuje
- w sam raz jako potreningowy koktajl lub dodatek do dań, deserów
- idealne dla wegan i wegetarian
Składniki: bezsmakowe: Hydrolizat białka ryżowego / smak czekoladowy: Hydrolizat białka ryżowego, odtłuszczone kakao w proszku, triglicerydy średniołańcuchowe z oleju kokosowego, dodatek smakowy, emulgator (karboksymetyloceluloza), substancja słodząca (sukraloza), inulina / smak waniliowy: Hydrolizat białka ryżowego, triglicerydy średniołańcuchowe z oleju kokosowego, dodatek smakowy, emulgator (karboksymetyloceluloza), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (beta-karoten), inulina.
Wartości odżywcze (Wanilia) 100 g | 35 g : Wartość energetyczna - 1626 kJ/ 384 kcal | 569 kJ/ 134 kcal
Tłuszcze - 5.5 g | 1.9 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 2.3 g | 0.8 g
Węglowodany - 9.6 g | 3.4 g
w tym cukry - 0.8 g | poniżej 0.5 g
Błonnik - 5.6 g | 2 g
Białko - 76 g | 27 g
Sól - 0.62 g | 0.22 g
Zalecane stosowanie: Wymieszać 1 czubatą miarkę (35 g) z 250–350 ml wody. Spożywać od 1 do 2 razy dziennie.
Kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów jest zabronione przez Sklep TITANIUM SPORT © . Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)