USA Sports Labs Cutting Edge 120 tabletek - zdrowy, ceniony amerykański spalacz tłuszczu wolny od mocnych stymulantów - bez kofeiny. Opracowany przez farmaceutów na potrzeby kulturystów, następnie udostępniony na szeroką skalę, sprzedawany w milionach…
OstroVit EAA 400g to suplement diety w proszku instant zawierający aminokwasy egzogenne (esencjonalne). Aminokwasy te określa się również jako niezbędne, charakteryzują się tym, że ludzki organizm nie jest w stanie ich samodzielnie syntetyzować, przetwarzać…
HIRO.LAB Instant Whey Protein 2000g to odżywka będąca źródłem najwyższej jakości białka z serwatki w postaci WPC (koncentrat białek serwatki). Odżywka wyróżnia się świetną rozpuszczalnością (forma instant) i dopracowanym smakiem. Instant Whey Protein w bardzo łatwy sposób pozwala uzupełnić spożycie białka, które wspiera budowę i utrzymanie masy mięśniowej, ale jest również bardzo pomocne w okresach redukcji tkanki tłuszczowej lub powrocie do formy po urazach, chorobach. Pojedyncza porcja HIRO.LAB Instant Whey Protein dostarcza solidną dawkę białka serwatkowego, które wyróżnia się bardzo wysoką przyswajalnością oraz zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy egzo- i endogenne w odpowiednich proporcjach do odżywiania ludzkich mięśni. Koncentrat białek serwatki cechuje również szybkie tempo trawienia do aminokwasów, co czyni je bardzo dobrym białkiem potreningowym. Odżywka może być stosowana również w pozostałych porach dnia lub jako dodatek do szejków mlecznych, owocowych i dań na słodko, deserów.
Wartość odżywcza w 30 g | w 100 g Wartość energetyczna - 500 kJ / 118 kcal | 1666 kJ / 394 kcal Tłuszcze - 1,7 g | 5,7 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 1 g | 3,3 g Węglowodany - 4,7 g | 15,6 g w tym cukry - 3 g | 9,9 g Białko - 21 g | 70 g Sól - poniżej 0,1 g | poniżej 0,3 g
Składniki: Koncentrat białka serwatki (z mleka), hydrolizowana skrobia kukurydziana, dekstroza, stabilizator-guma arabska, regulator kwasowości – kwas jabłkowy, emulgator – lecytyny (z soi), emulgator-lecytyny (ze słonecznika), aromat, substancja słodząca-sukraloza, substancja zagęszczająca carboxymetyloceluloza. Może zawierać białko jaj oraz orzechy.