Skull Labs Ripped Mass to wysokiej klasy węglowodanowo-białkowa odżywka na masę (mass gainer). Cechuje się stosunkowo wysoką zawartością białka (30%) i umiarkowaną zawartością cukrów prostych. Formuła Ripped Mass została wzmocniona kreatyną oraz L-glutaminą.…
Megabol Biosterol 30 Kapsułek – skuteczny i legalny anabolik Megabol Biosterol 30 Kapsułek to popularny preparat wspierający przyrost masy mięśniowej oraz naturalną produkcję testosteronu. Dzięki wysokiej zawartości saponin oraz ekstraktom roślinnym,…
Lab One N°1 SportBiotic jest pierwszym z prawdziwego zdarzenia preparatem probiotycznym, który został skomponowany i przetestowany klinicznie pod kątem poprawy reakcji immunologicznej oraz poprawy wyników sportowców. Procesowi powstawania N°1 SportBiotic towarzyszył cały szereg badań, które wykazały korzyści stosowania konkretnych szczepów probiotycznych w przypadku sportowców obciążonych intensywnymi treningami. Badania potwierdziły skuteczność suplementacji szczepami probiotycznymi takimi jak Bifidobacterium breve BR03 oraz Streptococcus thermophilus FP4 pod kątem: poprawy ogólnej odpowiedzi immunologicznej i zniwelowania negatywnego wpływu ciężkich treningów na mechanizmy obronne organizmu zwiększenia wydajności fizycznej organizmu
Cechy Lab One N°1 SportBiotic:
Jest preparatem naturalnym, który nie wywołuje jakichkolwiek negatywnych skutków ubocznych
Udowodniona skuteczność poprzez badania kliniczne przeprowadzone na ludziach, potwierdzona patentem.
Jest wolny od alergenów, glutenu, cukru, laktozy, soi oraz GMO
Produkt to jednocześnie synbiotyk (probiotyc + prebiotyk) - dodany błonnik akacjowy, pełni rolę pożywienia dla bakterii probiotycznych, a przy tym nie powoduje wzdęć, tak jak stosowana w innych produktach inulina czy fruktooligosacharydy.
Preparat wyprodukowano najlepszą na świecie metodą mikrokapsułkowania matrycą roślinną kwasów tłuszczowych, dzięki czemu komórki probiotyczne w pełni nienaruszone docierają do przewodu pokarmowego, gdzie wykazują pełną zdolność i aktywność metaboliczną. Każdą komórkę bakteryjną powleka cienka warstwa lipidów, co chroni ją zarówno w trakcie przechowywania produktu w niesprzyjających warunkach jak i już w trakcie transportu przez układ pokarmowy.