Megabol Biosterol 30 Kapsułek – skuteczny i legalny anabolik Megabol Biosterol 30 Kapsułek to popularny preparat wspierający przyrost masy mięśniowej oraz naturalną produkcję testosteronu. Dzięki wysokiej zawartości saponin oraz ekstraktom roślinnym,…
Kevin Levrone Levro Iso Whey to świetny izolat białka serwatkowego Isolac®, będący doskonałym surowcem marki Carbery. Ta odżywka białkowa charakteryzuje się bardzo wysokim udziałem czystego białka najwyższej jakości, przyswajalności i wartości biologicznej…
DNA Supps BCAA 2:1:1 to preparat w proszku zawierający w składzie aminokwasy rozgałęzione - tzn BCAA (branch chain amino acids) w proporcji 2:1:1 (l-leucyna : l-izoleucyna : l-walina). Aminokwasy BCAA stanowią aż 35% wszystkich niezbędnych aminokwasów mięśniowych i to one odgrywają największą rolę w syntezie białek mięśniowych oraz procesach ochrony oraz rozbudowy mięśni. Wpływają także korzystnie na procesy wysiłkowe. Są to aminokwasy glukogenne, a więc wykorzystywane w celach energetycznych. Podczas wysiłku organizm część energii czerpie z aminokwasów rozgałęzionych, oznacza to, że w przypadku ich deficytu pobiera te aminokwasy z rozkładanych włókien mięśniowych, dlatego suplementacja BCAA jest niezwykle korzystna. DNA BCAA 2:1:1 to produkt oparty o najwyższe surowce, oraz produkowany w warunkach najwyższych standardów farmaceutycznych (Nutrifarm). Suplementy DNA Supps to gwarancja jakości i zgodności składu faktycznego z etykietą. DNA Supps BCAA 2:1:1 to:
ochrona mięśni przed "spalaniem"
nasilona synteza białek mięśniowych, wsparcie dla rozbudowy suchej masy mięśniowej
doskonała pomoc podczas rzeźbienia sylwetki, redukcji tkanki tłuszczowej
większa wytrzymałość i wydolność na treningu
szybsza i pełniejsza regeneracja mięśni i organizmu w okresach ciężkich treningów
aż 92% zawartość czystych aminokwasów (niezwykle rzadkie w przypadku aminokwasów smakowych)!
Składniki: aminokwasy BCAA (92%) [L-leucyna (46%), L-walina (23%), L-izoleucyna(23%)], regulatory kwasowości – kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; aromaty, substancje słodzące – acesulfam K, sukraloza; substancja przeciwzbrylająca – dwutlenek krzemu; emulgator – lecytyny (z soi); barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N). (A)-(Z) – W zależności od smaku produktu symbol (A-Z) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed).
Informacja żywieniowa - 1 porcja (10 g) Aminokwasy rozgałęzione BCAA 9,2 g w tym L-leucyna 4,6 g w tym L-walina 2,3 g w tym L-izoleucyna 2,3 g