Kevin Levrone Levro Iso Whey to świetny izolat białka serwatkowego Isolac®, będący doskonałym surowcem marki Carbery. Ta odżywka białkowa charakteryzuje się bardzo wysokim udziałem czystego białka najwyższej jakości, przyswajalności i wartości biologicznej…
Bolero Drink – Orzeźwiający napój w saszetkach o intensywnym smaku Bolero Drink to innowacyjny produkt, który pozwala stworzyć pyszny i orzeźwiający napój w kilka chwil. Dzięki wyjątkowym właściwościom i szerokiej gamie smaków, Bolero Drink to idealny…
DNA Supps BCAA 2:1:1 to preparat w proszku zawierający w składzie aminokwasy rozgałęzione - tzn BCAA (branch chain amino acids) w proporcji 2:1:1 (l-leucyna : l-izoleucyna : l-walina). Aminokwasy BCAA stanowią aż 35% wszystkich niezbędnych aminokwasów mięśniowych i to one odgrywają największą rolę w syntezie białek mięśniowych oraz procesach ochrony oraz rozbudowy mięśni. Wpływają także korzystnie na procesy wysiłkowe. Są to aminokwasy glukogenne, a więc wykorzystywane w celach energetycznych. Podczas wysiłku organizm część energii czerpie z aminokwasów rozgałęzionych, oznacza to, że w przypadku ich deficytu pobiera te aminokwasy z rozkładanych włókien mięśniowych, dlatego suplementacja BCAA jest niezwykle korzystna. DNA BCAA 2:1:1 to produkt oparty o najwyższe surowce, oraz produkowany w warunkach najwyższych standardów farmaceutycznych (Nutrifarm). Suplementy DNA Supps to gwarancja jakości i zgodności składu faktycznego z etykietą. DNA Supps BCAA 2:1:1 to:
ochrona mięśni przed "spalaniem"
nasilona synteza białek mięśniowych, wsparcie dla rozbudowy suchej masy mięśniowej
doskonała pomoc podczas rzeźbienia sylwetki, redukcji tkanki tłuszczowej
większa wytrzymałość i wydolność na treningu
szybsza i pełniejsza regeneracja mięśni i organizmu w okresach ciężkich treningów
aż 92% zawartość czystych aminokwasów (niezwykle rzadkie w przypadku aminokwasów smakowych)!
Składniki: aminokwasy BCAA (92%) [L-leucyna (46%), L-walina (23%), L-izoleucyna(23%)], regulatory kwasowości – kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; aromaty, substancje słodzące – acesulfam K, sukraloza; substancja przeciwzbrylająca – dwutlenek krzemu; emulgator – lecytyny (z soi); barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N). (A)-(Z) – W zależności od smaku produktu symbol (A-Z) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed).
Informacja żywieniowa - 1 porcja (10 g) Aminokwasy rozgałęzione BCAA 9,2 g w tym L-leucyna 4,6 g w tym L-walina 2,3 g w tym L-izoleucyna 2,3 g