Bolero Instant Drink słodzony stewią - wystarczy dodać zawartość saszetki do ilości od 1,5 do 3 litrów wody (dostosowując intensywność i słodkość napoju do własnych upodobań), aby otrzymać przepyszny, orzeźwiający napój niemal pozbawiony kalorii. Idealny…
Skull Labs Ripped Mass to wysokiej klasy węglowodanowo-białkowa odżywka na masę (mass gainer). Cechuje się stosunkowo wysoką zawartością białka (30%) i umiarkowaną zawartością cukrów prostych. Formuła Ripped Mass została wzmocniona kreatyną oraz L-glutaminą.…
Scitec 100% Whey Protein 2350g - wysokiej jakości odżywka proteinowa, oparta na ultrafiltrowanym koncentracie białka serwatkowego z dodatkiem matriksu (1650 mg na porcję) wolnych aminokwasów l-glutaminy, tauryny. Dostępny w dużej ilości wyśmienitych smaków. Zawiera kompletny profil aminokwasowy, w tym wszystkie aminokwasy niezbędne (EAA). Ten produkt może być doskonałym źródłem białka podczas diety rozbudowującej czystą masę mięśniową, lub podbicie protein podczas diety redukcyjnej (odchudzającej). Ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych jest jednym z najszybciej wchłanialnych (po hydrolizacie oraz ilzolacie serwatki) form białka. Jest białkiem pełnowartościowym o bardzo dużym potencjale anabolicznym i antykatabolicznym. Aż 47,5% puli aminokwasów to aminokwasy tak ważne jak BCAA, arginina, glutamina i tyrozyna! Aminokwasy egzogenne to 50% z całości 100% Whey Protein. Wiele konkurencyjnych produktów ma zdecydowanie mniejszy udział tych aminokwasów, co znacznie obniża walory takiego suplementu. Scitec 100% Whey Protein zawiera około 10% białka o nienaruszonych mikrofrakcjach immunoglobulin, które wspierają system odpornościowy organizmu. Białko serwatkowe również pomaga zwiększać produkcję endogennego glutationu. Glutation to najsilniejszy naturalnym przeciwutleniacz z występujących w organizmie. Kolejnym faktem, który czyni Scitec 100% Whey Protein świetnym źródłem białka jest odpowiedni udział mikrofrakcji laktoglobuliny oraz laktoferryny. Scitec 100% Whey Protein jest uważany przez wielu konsumentów za najsmaczniejsze białko, co jest dużym osiągnięciem, biorąc pod uwagę, że również skład jest świetny. Składniki (na przykładzie smaku waniliowego): Koncentrat białek serwatki (wyprodukowany z mleka, emulgator: lecytyna sojowa), Dekstroza, Tauryna, aromat, L-Glutamina, Chlorek sodu, substancja zagęszczająca (Guma ksantanowa), substancje słodzące (Acesulfam K, Sukraloza).Serwatka naturalnie zawiera następujące frakcje białek; beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, wołowe serum albumin, immunoglobuliny G, laktoferryny, oraz glikomakropeptydy].
Wielkość pojedynczej porcji: 30 g Ilość porcji w opakowaniu: 78