Megabol Biosterol to legalny anabolik na bazie saponin steroidowych, którego receptura została opracowana przez jednego z najlepszych polskich (i nie tylko) specjalistów w branży jakim jest Dr Henryk Różański. Skuteczność działania autorskiej receptury…
OstroVit L-Carnitine 210g - L-karnityna w proszku - preparat w proszku dla sportowców, osób aktywnych, dążących do redukcji tkanki tłuszczowej oraz poprawy zdrowia. Jedynym składnikiem produktu jest l-karnityna (winian l-karnityny) w proszku w wersji…
OstroVit Magnesium Citrate jest smakowym preparatem w proszku, którego substancją aktywną jest najwyższej jakości cytrynian magnezu. Magnez w formie cytrynianu to doskonale przyswajalna postać organiczna, która w praktyce jest solą kwasu cytrynowego oraz magnezu. OstroVit Magnesium Citrate to produkt najwyższej jakości, mikrorozdrobniony, o jakości farmaceutycznej, testowany laboratoryjnie, w szczególności polecany jest sportowcom i osobom aktywnym oraz wszystkim, którzy narażeni są na braki magnezu (aktualnie zdecydowana większość społeczeństwa cierpi na niedobór tego minerału).
Ważniejsze cechy OstroVit Magnesium Citrate:
najwyższa jakość i biodostępność
opracowany wyłącznie przy wykorzystaniu składnika aktywnego
brak konserwantów, barwników i przeciwzbrylaczy
wspiera aktywację około 300 enzymów
wspiera funkcjonowanie serca, naczyń krwionośnych, działa przeciwzakrzepowo
zmniejsza uczucie zmęczenia, znużenia
reguluje prawidłowy metabolizm energetyczny
wspiera syntezę białek oraz prawidłowe funkcjonowanie mięśni
pomaga utrzymać równowagę elektrolitową
wspiera układ nerwowy
pomaga w utrzymaniu zdrowych kości, zębów
jest jednym z kluczowych składników procesu podziału komórek
Składniki aktywne - w porcji 3 g | w 100 g : Cytrynian magnezu - 2000 mg | 100 g -w tym jony magnezu - 280 mg | 14 g
Skład produktu: Sole magnezowe kwasu cytrynowego (magnez), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K. Informacja dla alergików: Ze względu na miejsce produkcji może zawierać śladowe ilości mleka (łącznie z laktozą), soi, orzeszków ziemnych, innych orzechów, nasion sezamu, owsa, jaj, skorupiaków, ryb.