GymBeam Pure IsoWhey to odżywka białkowa, która zawiera wyłącznie izolat białka serwatkowego jakości premium. Izolat białka serwatkowego cechuje wysoka wartość biologiczna, wyjątkowo dobra przyswajalność, lekkostrawność i bardzo wysoki udział % czystego białka. Aminogram Pure IsoWhey rónież jest ważnym atutem produktu, gdyż zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy w bardzo korzystnych proporcjach dla optymalnego zasilenia mięśni w budulec, w szczególności duży udział aminokwasów esencjonalnych (w tym BCAA). GymBeam Pure IsoWhey jest produktem o dopracowanym smaku i świetnej rozpuszczalności.
Wartości odżywcze (Słony karmel) - 100 g | 1 porcja (25 g):
Wartość energetyczna - 1508 kJ / 355 kcal | 377 kJ / 89 kcal
Tłuszcze - 1.2 g | 0.3 g
nasycone kwasy tłuszczowe - 1 g | 0.25 g
Węglowodany 0.8 g | 0.2 g
cukry - 0.8 g | 0.2 g
Białko - 85 g | 21.3 g
Sól - 1.5 g | 0.38 g
Składniki:
Bezsmakowy: izolat białka serwatkowego, emulgator (lecytyna słonecznikowa).
Smak krem truskawkowy: izolat białka serwatkowego, aromat, barwnik (burak), substancja słodząca (sukraloza), emulgator (lecytyna słonecznikowa).
Smak lody waniliowe: izolat białka serwatkowego, aromat, barwnik (kurkumina), substancja słodząca (sukraloza), emulgator (lecytyna słonecznikowa).
Smak czekolada-orzech laskowy: izolat białka serwatkowego, kakao w proszku, aromat, substancja słodząca (sukraloza), emulgator (lecytyna słonecznikowa).
Smak solony karmel: izolat białka serwatkowego, aromat, barwnik (karmel amoniakalny), chlorek sodu, substancja słodząca (sukraloza), emulgator (lecytyna słonecznikowa).
Smak czekoladowy: izolat białka serwatkowego, kakao w proszku, aromat, barwnik (karmel amoniakalny), substancja słodząca (sukraloza), emulgator (lecytyna słonecznikowa).
Zalecane dawkowanie: Zmiksuj 1 miarkę proszku (25 gramów) z 250 ml wody. Spożywaj od 1 do 2 porcji dziennie.
Kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów jest zabronione przez Sklep TITANIUM SPORT ©. Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)